Het meermanveldje

Hebt u een oplossing voor de problematiek van het Meermanveldje.

Voor een aantal bewoners in de Meermanstraat/Verisstraat is het Meermanveldje een onbruikbaar speelveld. Anderen ergeren zich blauw aan de doorlopende vernielingen, brandstichtingen en het kapot gooien van glas.

Pogingen om er iets leuks van te maken resulteren steeds in vernielzucht en brandstichting.

Over het schoonmaken heeft Meerwaarde meegedeeld dat het Meermanveldje één maal per twee dagen wordt geveegd en de prullenbakken twee maal per week worden geleegd. De gemeente heeft aangegeven dat het Meermanveldje door de Meerlanden, politie, straatcoaches en jongerenwerkers wordt behandeld als een JOP. (JOP = Jongeren Opvang Plek)

De vraag is of u als bewoner ideeën hebt om het Meermanveldje een veilige speelplek te laten zijn.

Er zijn ideeën om de bosjes aan de kant van het voetpad weg te halen voor een betere sociale controle. ….

Maar er zijn vast betere ideeën of combinaties van ideeën.

De Wijkraad Hoofddorp Oost leest uw ideeën graag en zal zeker proberen om met de ingebrachte ideeën bij de gemeente een positieve verandering te bewerkstelligen.

1 reactie

1. Ik vind het vreemd dat de gemeente het “einde van de wereld” zoals het speelveld bekend staat bij de jeugd bestemd als JOP. Er is totaal geen zicht op en wordt zeker niet frequent gebruikt waarvoor het oorspronkelijk bedoeld was, een speelveld voor de jeugd die de andere speeltoestellen ontgroeid waren. In de loop van de jaren heeft dit veld alleen maar overlast gegeven. De oplossing is: maak van het totale gebied een hondenuitlaat gebied en leg er een fatsoenlijk pad door heen. Gedurende de dag lopen er dan voldoende mensen rond en is er geen overlast meer. Dus het speelveld helaas als een mislukt project zien, maar wel weghalen.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Uw reactie wordt eerst gescreend voordat hij op de site geplaatst wordt

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*