Kerstbomen inzamelingsactie en nieuwjaarsreceptie 9 januari 2016

Op zaterdag 9 januari kunnen de kinderen hun ingezamelde kerstbomen inleveren bij de vuilniswagen op het parkeerterrein bij de Fanny Blankers Koenhal. Kinderen tot 13 jaar krijgen dan een lootje voor de loterij en per ingeleverde natuurlijke kerstboom, zonder kruisen, plastic emmers, versiering of andere bijproducten 50 cent.

De kerstbomen moeten dan tussen 9.30 uur tot en 11.30 uur worden ingeleverd bij de wijkraad op het parkeerterrein. Hoewel wij proberen zo efficiënt en snel mogelijk te werken, kunnen er wachttijden ontstaan.

De regels zijn eenvoudig genoeg:

  • Inleveren kan alleen van 9.30 uur tot en met 11.30 uur;
  • Het moeten natuurlijke kerstbomen zijn, dus geen kunstbomen of coniferen;
  • Kerstbomen moeten ontdaan zijn van kruizen, potten en andere kunststof toevoegingen;
  • Kinderen die een kerstboom of meer kerstbomen inleveren, krijgen bij registratie 50 cent per boom uitbetaald;
  • Ongeacht het aantal ingeleverde kerstbomen en het aantal keer dat er wordt ingeleverd, wordt één (1) lot aan het inleverende kind gegeven. Vriendjes en vriendinnetjes doen er verstandig aan ook zelf een boom of aantal bomen in te leveren of de ingezamelde bomen te delen;
  • Kinderen mogen niet te dicht bij de vuilniswagen komen. In ieder geval niet voorbij het ter plaatse aangegeven punt van inleveren;
  • De loting en de prijsuitreiking zijn vanaf 17.00 uur in het restaurant-Partycentrum ‘De Wissel’;

 

Nieuwjaarsreceptie

Vanaf 17.00 u starten wij met de kinderloterij en onze nieuwjaarsreceptie in restaurant-partycentrum “De Wissel”. Bezoekers van de receptie wordt gevraagd om zich in te schrijven bij de entree van de zaal. Alle bezoekers ontvangen bij inschrijving twee consumptiemuntjes.